Få mere information nu

Skal jeg tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og jeg ringer til dig hurtigst muligt.

hCaptcha

Hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose kan bruges ved mange ønskede former for forandringer og er et særdeles kraftfuldt værktøj for at skyde genvej til det ubevidste (også kaldet underbevidstheden) og derved få adgang til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Desværre er der mange myter forbundet med hypnose, som får os til at opfatte hypnose som noget mystisk og gør os skeptiske og det er en skam, da det er en veldokumenteret behandlingsmetode og ikke kun sjov og ballade som ses i sceneshow.

Hele livet igennem, hvor vi skal lære noget nyt f.eks. som at lære at gå, lære at cykle eller hvilke nye ting man nu har sat sig for at lære, så går vi ind i en fokuseret tilstand af opmærksomhed, hvor vi lukker alt andet ude og vi øver os igen og igen.

Når vi har øvet os tilstrækkeligt, bliver adfærden efterhånden lagret i det ubevidste og dermed oplever vi, at vi reagerer automatisk, for så til sidst at kunne snakke ubesværet med sidemanden, mens man skifter gear i bilen – lige indtil en uforudset situation dukker op.

Derfor bruger man i hypnosen også denne fokuserende tilstand til at lære nyt.

Jeg kan under den hypnose komme med forskellige forslag eller suggestioner til, hvordan du i trancen kan tænke, handle eller forholde dig i en given situation/ problemstilling – og det er så op til dig, at vælge de følelser som du ønsker at bearbejde i overensstemmelse med dine ønsker om forandringer og derefter slette de negative følelser i fællesskab.

Hvordan foregår en behandling

Under hypnosen bliver man ”hjulpet” til at nå det ønskede mål ved hjælp af de ressourcer, der bliver fundet i det ubevidste. Vi vil sammen finde den negative følelser der kommer i kroppen i en given situation.

Det sker ved, at jeg stiller forskellige spørgsmål til netop din problemstilling, hvorefter vi sammen finder ud af hvordan du vil have det efter behandlingen og hvilket ønske du har med din behandling.

Det er almindeligt at en del af bevidstheden er til stede under hypnosen og du hører alt, hvad der bliver sagt. Ligeledes er det også helt normalt, at du bevidst glemmer noget af det igen, mens det ubevidste sind vil huske alt og tage en positiv forandring med sig.

Under hypnosen vil du skiftevis være i vågen og i hypnotisk tilstand og du vil opleve, at fokus på dit specifikke problem fjernes. Derfor vil mange opleve en hypnose med en terapeutisk behandling og hvor vi hele tiden arbejder med følelsen og forandringerne løbende.

Dette er for at give dig den bedst mulige behandling og for at sikre, at vi får fjernet problemet men også de ting der kan trigge problemet.

Under hypnosen er du ved bevidsthed og du vil kunne høre alt hvad der foregår i og udenfor lokalet.

Desuden vil du under hypnosen sidde på en stol da vi ikke anvender briks under behandlingerne.

Allerede efter første behandling vil du mærke tydelig forskel og de fleste problemer er løst efter 3-4 behandlinger.

Følg Hypnoseterapi-Horsens på Facebook

Leveret af