Få mere information nu

Skal jeg tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og jeg ringer til dig hurtigst muligt.

hCaptcha

Hypnoseterapi

Slip din angst med hypnose

Få din mentale styrke tilbage. Jeg hjælper med hypnose mod angst i Horsens og omegn. Med mine mange års erfaring samt min overbygning i hypnose metoden Direct Navigation sørger jeg altid for, at du er i trygge hænder. Jeg har valgt at specialisere mig i angst, frygt og nervøsitet, da dette er særdeles livsødelæggende for mennesket. Så vil du slippe af med disse udfordringer, så hjælper jeg dig hurtigt, professionelt og effektivt.

Du mærker allerede effekten efter første behandling. Angst kan også betyde, at man har en fobi. Det kan være for flyveture, slanger, edderkopper, vand, hajer eller noget helt andet. En fobi er let at komme af med, så hold dig ikke tilbage. Under hypnosen kommer du i en hypnose tilstand, hvor der arbejdes med en given situationen. Her identificerer vi følelsen i situationen og “sletter” den. Det gøres selvfølgelig så skånsomt og nænsomt, så det ikke er ubehageligt for dig.

Hjælp til misbrug

Misbrug er en en psykisk lidelse, hvor i en eller anden grad er afhængig af noget. Det er tale om en farlig form for selvmedicinering, der kan udløse angst, depression og skizofreni samt en lang række fysiske sygdomme.

Et misbrug går sjældent kun ud over misbrugeren, men det på virker også de mennesker omrking personen, som venner og familie. Et misbrug går næsten heller aldrig væk af sig selv.

Hos mig hjælper jeg dig med at frigøre dig fra afhængigheden gennem hypnose. Sammen finder vi og skaber meningen med dit liv. Vi starter med at identificere de mønstrer, der ligger bag dit misbrug og afhængighed.

Mentaltræning

Mentaltræning er en process, hvor du træner hjernen og dit sind til at håndtere negative tanker og følelser. Målet med træningen er at opnå større kontrol over dine tanker og de følelser, der kan knække dig, så du oplever at være komfortabel selv i de mest pressede og udfordrende situationer. Det bruges blandt andet inde for sportens verden til at styrke professionelle sportsfolks selvtillid, vedholdenhed og deres positive forventninger om succes.

Mentaltræning er en form for mindfullness, hvor man lader sit “batteri” op og giver de manglende ressourcer tilbage. Effekten vil være følelsen af velvære og energi, at være fokuseret, motiveret og målrettet. I mentaltræningen arbejdes der med visualisering. Der er fokus på de positive ting, der vil komme til at ske samt opmærksomhed på tidligere sejrer.

Hvad er sportshypnose?

Sportshypnose er et stærkt værktøj for sportsudøvere og sportshold, der vil præstere bedre og opnå topresultater. Det er altså en præstationsoptimerende og behandlingsmæssig metode. En af fordelene ved at anvende sportshypnose er, at det også er en særdeles effektiv metode til at fjerne negative oplevelser og følelser her og nu.

Der er altså et stort fokus på en hurtig løsning på de problemer, der kan opstå i nuet, og som kan være hæmmende for din sportsperformance. Jeg anvender metoden Direct Navigation. Metoden er konkret og hurtigvirkende. Dette er særligt hensigtsmæssigt i sportens verden, hvor der er behov for at “gå direkte til kernen”.

Ludomani kan behandles med hypnose

Definitionen på ludomani er en spillemæssig forstyrrelse, der dominerer personens liv på bekostning af sociale, arbejdsmæssige og familiemæssige værdier. Det kan have mange alvorlige konsekvenser, både for spilleren og de pårørende. En ludoman bruger rigtig meget tid og tankekraft på at spille og planlægge sit spil.

Det går hårdt ud over andre vigtige aspekter af livet som uddannelse, job og fritidsinteresser. Spilleproblemerne går også ofte ud over forholdet til venner, kærester og andre pårørende. Ludomani kan også få økonomiske konsekvenser, som kan føre til gæld og økonomisk kriminalitet.

Leveret af