Akupunktur behandling

Effektiv behandling af akutte skader og kroniske smerter

Med denne moderne akupunktur form oplever 8/10 effekt allerede ved første behandling

Der afhjælpes bl.a mod:
Hovedpine, migræne, piskesmæld – Nakke, ryg, iskias og lændesmerter – Hofte, skulder, albue, knæ, ankler og håndled – Akillessene, skinneben og hælspore – Fibersprængninger, forstuvning og springfinger – Ondt i halsen, tandpine, ørepine, kæbe smerte, hage smerte og smerter i ansigtet – Bøjet ribben, mavesmerte, brystsmerte, underlivssmerte og mensturationssmerte – Genitialer og hærmorider – Allergi

Har du et problem der ikke er her på listen – så kontakt endelig klinikken med dit spørgsmål

Hvad er kroniske smerter

Kroniske smerter er smerter, som varer ud over den normale tid for heling efter en skade. Almindeligvis regnes smerter for kroniske, når de har varet over seks måneder. Det er altså længerevarende smerter, som kan gå væk igen, men de kan også fortsætte resten af livet. Kroniske smerter er ikke en sygdom, men snarere en tilstand, som kan medføre væsentlige ændringer af både fysiske evner, psykiske og sociale forhold.

Omkring 800.000 mennesker i Danmark lider af kroniske smerter.

Hvilke typer kroniske smerter findes der? Kroniske smerter kan inddeles i forskellige typer alt efter årsag, hvor de sidder, eller hvorvidt den fysiske eller psykiske del dominerer. Eksempler på forskellige typer af

Smertebehandling med BMS akupunktur

BMS, eller Body Map Systems, er udviklet af akupunktør Peter R. Cole. BMS akupunktur er ikke traditionel kinesisk akupunktur, idet kroppen kortlægges i regioner, hvor der behandles med akupunkturnåle for at frigive spænding og energi.

Der differentieres derfor imellem led, muskler eller nerver, for at finde årsagen til smerten. BMS er meget effektiv til at behandle både akut og kronisk smerte. Efter en grundig undersøgelse, placeres nålene i forskellige regioner ift. problemstillingen, og herefter er det vigtigt at patienten holder sig i bevægelse. Nålene sammen med bevægelser, er med til at reducere smerter og spændinger indenfor kort tid. BMS kan desuden kombineres med NADA (ører) akupunktur, som har en god effekt på stress, angst og psyke. En typisk BMS behandling involverer nåle i underarme/hænder, underben, fødder og skalp. Varighed er ca. 30-40 min.

Priser

BMS Akupunktur
1 behandling

Kr. 375,-

BMS Akupunktur
3 behandlinger

Kr. 1.000,-

BMS Akupunktur
5 behandlinger

Kr. 1500,-