Mentaltræning

Mentaltræning er en process, hvor du træner hjernen og dit sind til at håndtere negative tanker og følelser på en fornuftig måde. Målet med træningen er at opnå større kontrol over dine tanker og de følelser der kan knække dig, så du opnår at være komfortabel selv I de mest pressede og udfordrende situationer.

Mental fitness og sportshypnose

De fleste professionelle sportsfolk vælger at benytte sig af sportshypnose og mentaltræning. Med sportshypnose og mentaltræning forbereder vi den mentale proces, ligesom man med fysisk træning fokuserer på den kropslige del. De fleste sportsfolk og dem omkring holdet/teamet ved, hvad der skal ydes fysisk og materielt, men de har ofte brug for hjælp til at styrke deres selvtillid, vedholdenhed og deres positive forventninger om succes.

  • Find dit selvværd og hold fast i det
  • Sæt dig mål og nå dem
  • Få troen på dig selv – troen på at du kan
  • Giv slip på gamle negative følelser
  • Få et positivt selvbillede af dig selv
  • Bliv kaptajnen i eget liv
  • Se dit udgangspunkt og se forandringerne

Mentaltræning

Mentaltræning er som en form for mindfullness. Her handler det netop om at give dig en mental vitaminindsprøjtning. Mentaltræningen lader derfor dit “batteri” op og giver dig netop de ressourcer, som du mangler for at nå dine mål. Effekten herefter vil være en følelse af velvære og energi, at være fokuseret, motiveret og målrettet samt at føle sig klar. I mentaltræningen arbejdes der med visualisering f.eks på vejen til målet og følelsen af sejr. Der er fokus på de positive ting, der vil komme til at ske – samt opmærksomhed på de tidligere sejre, du allerede har gennemgået – for at mærke sejren og følelsen i kroppen.

Opmærksomhed og fokusering

Fokus på at fastholde opmærksomheden på opgaven og målet. Opmærksomhed på sanserne, der kan forstyrre dig – lugte, føle, se, høre og smage. Fokus på at kunne lukke af for de ting, du ikke kan ændre på – f.eks. materiel skade, publikum, vejret, modstandere eller banen.

Når du mestrer din opmærksomhed og fokuserering, vil du:

  • Være i “zonen”, hvor du handler pr. automatik.
  • Være i “flow”, så du vil være i stand til at yde dit optimale og toppræstere.

 

Hvorfor sportshypnose

Sportshypnose er et stærkt værktøj for sportsudøvere og sportshold/teams, der vil præstere bedre og opnå topresultater. Det er altså en præstations-optimerende og behandlingsmæssig metode. En af fordelene ved at anvende sportshypnose er, at det også er en særdeles effektiv metode til at fjerne negative oplevelser og følelser her og nu. Der er altså et stort fokus på en hurtig løsning på de problemer, der kan opstå i nuet, og som kan være hæmmende for din sports-performance.
Metoden, der anvendes hos mig, hedder Direct Navigation. Denne metode er konkret og hurtigvirkende. Dette er særligt hensigtsmæssigt i sportens verden, hvor der er behov for at “gå direkte til kernen”, så man kan komme hurtigt videre i den kamp/det løb, man er i gang med.

Enkelt session sportshypnose/ mentaltræning

1 session kr. 1000,-

Det er almindelig kendt at professionelle sportsfolk anvender sportshypnose og mentaltræning. Dette kan du som den almindelige motionist også med fordel anvende da du dermed kan øge din motivation og fokusering så du når dine mål.

Vi kommer i denne session til at arbejde med dit fokus og målsætning og gør dig motiveret til forandringerne.

Standard forløb sportshypnose/ mentaltræning

3 sessioner kr. 2500,-

Dette forløb anvendes hvis du  træner aktivt eller blot skal præstere i mindre grad. Her vil vi sammen kigge på de udfordringer du kan have i selve træningen, men vi kigger også på de forhindringer der bremser dig i udviklingen eller dine forbedringer.

I dette forløb arbejder vi med eller genskabe din motivation ligesom vi kan optimere din målsætning om et givent mål

Udvidet forløb Sportshypnose/ mentaltræning

5 sessioner kr. 4000,-

Dette forløb anvendes hvis du enten starter helt fra start eller hvis du har et større projekt foran dig. 

Her vil vi dels med hypnosen “fjerne” de blokeringer der gør, at du ikke kan fuldføre dit projekt. Vi vil også bruge tid på den mentale del og arbejde med visualiseringsøvelser.

I dette forløb vil sessionerne kunne foregå i klinikken, fitnesscenter efter dit ønske