Angst

Slip din angst med hypnose

Få din mentale styrke tilbage

Jeg hjælper med hypnose mod angst i Horsens og omegn.

Med mine mange års erfaring med hypnose og hypnoseterapi samt min overbygning i hypnose metoden Direct Navigation, sørger jeg altid for, at du er i trygge hænder hos mig.

Jeg hjælper med hypnose i alle aldre, helt fra børn til voksne.

Jeg har valgt at specialisere mig i angst, frygt og nervøsitet da dette er og kan være særdeles livsødelæggende for mennesket.

Så vil du slippe af med disse udfordringer, så hjælper jeg dig hurtigt, professionel og effektivt, hvorfor du mærker effekt allerede efter første behandling

Hvad er angst

Angst er en reaktion på oplevet fare. Angsten gør at vi sikrer reagerer hurtigt og instinktivt og enten flygter eller forsvarer os, når vi føler os truede. Dog reagere nogle mennesker på begivenheder eller i situationer, der ikke normalt udløser angst. Det vil sige, at den naturlige angst reaktion er uden for den virkelige fare.

Hvilken angst lider du af?

Panik angst: anfald og frygt og ubehag. Denne følelse vil typisk opstå helt uventet uden af være situations bestemt.

Fobier: Her oplever man en angst i bestemte situationer og derfor vil man for alt i verden undgå disse. Fobier er forbundet med fx. højder, edderkopper, lukkede rum, nåle mm

Generaliseret angst: denne følelse er tilstede hele tiden dog i forskellig grad. Her vil man føle sig anspændt og frygtsom med tanken om de ting der kan ske

Kropslige følelser ved angst

De vises forskellige kropslige symptomer på angst og dette kan fx være hjertebanken, sveden, trykken for brystet, rysten og søvnproblemer. De fysiske symptomer vises over den del af nervesystemet, som kaldes det autonome nervesystem, hvilket betyder at de er uden for din og viljens kontrol.

Hvordan behandler vi din angst

Dette gør vi med hypnose, som er en særdeles effektiv metode.

Vi starter med at tage udgangspunkt i netop din problemstilling og arbejder ud fra de ting der blokere dit liv. Derfor vil behandlingen være tilpasset lige netop dig. Her vil vi i et forløb arbejde med følelserne og ubehaget.

Metoden der arbejdes med sammen med dig er DN navigation. Dette er en særdeles effektiv metode til at “slette” de følelser som påvirker dig og dit liv og sætter begrænsninger. Her skal vi aflære det du på et tidspunkt har indlært bevidst eller ubevidst.